Geschiedenis arrow Training
Trainer Afdrukken

Onze nieuwe trainer, Gert Kruit, stelt zich voor:

 

Beste allemaal,

Mij is gevraagd om het één en ander over mezelf te vertellen, dus bij deze… 

Mijn naam is Gert Kruit, ben 52 jaar jong, getrouwd en een zoon van 18 jaar. Voor mijn dagelijkse werk ben ik al sinds 1984 werkzaam bij Post NL als chauffeur bestelling.

Ik woon in Borne, al 50 jaar lang. Hier ben ik ook met badminton begonnen bij de plaatselijke badmintonvereniging. Ik heb hier een jaar of negen gespeeld van mijn negende tot mijn achttiende ongeveer. Ik vond het toen wel welletjes en heb de overgang gemaakt naar BC Shuttle’81 in Almelo. Bij deze vereniging ben ik gegroeid naar het op één na hoogste niveau, namelijk het toen nog hetende overgangsklasse landelijke competitie en dat was zweten kan ik jullie vertellen. Ik heb dit ook nog twee jaar gespeeld bij een andere vereniging in Hengelo, namelijk BC Achilles 12. De koek was nog niet op en ik mocht een jaartje eredivisie spelen bij BC Arnhem. Maar dit was veel te hoog voor me bleek al snel. Ik heb door een vervelende blessure de badmintonsport even vaarwel moeten zeggen om vervolgens weer aan de slag te gaan bij BVB Borne als trainer. Daar heb ik zes jaar getraind in combinatie met het trainerschap bij de BPO (Badminton Promotie Oost) van de N.B.B.

Op dit moment ben ik trainer van (schrik niet!!) drie verenigingen. Ik train nu voor het derde seizoen BC MOT’79 uit Almelo en voor het eerste seizoen de jeugd van BC Ogel uit Hengelo en natuurlijk voor dit seizoen de senioren van badmintonvereniging ’t Pluumke.

Wat ik graag zou willen bij de vereniging is dat we er met ons allen een geweldige tijd van maken en dat iedereen het beste en maximale uit zich zelf kan halen. Ik hoop op een goeie, leuke en fanatieke manier hier een steentje aan bij te mogen dragen.

Met vriendelijke sportgroeten,

Gert Kruit 

foto_gert_kruit.jpg

 
Volgende >