Geschiedenis arrow Jeugd
Jeugd Afdrukken

Onze jeugdleden hebben iedere donderdagavond training van 19:00 uur tot 20:00 uur. Deze training staat onder leiding van Remco Mulder. 

Jeugdspelers zijn al die spelers die nog geen 18 jaar zijn. Binnen deze groep kom je dan ook een verscheidenheid aan spelers tegen: mini’s, recreatieve spelers en competitiespelers. Voor al deze spelers kunnen passende speel- en trainingsmogelijkheden worden geboden.

Sport en beweging voor de jeugd; daar gaat het binnen deze groep om. Op donderdag in sporthal De Els zijn er leden in verschillende leeftijdscategorieën aan het werk: basisslagen, wedstrijdjes en bovenal samen gezellig met badminton bezig zijn. Het is natuurlijk hartstikke gaaf om wat men leert tijdens de training ook te gebruiken in wedstrijden. De jeugd binnen ‘t Pluumke probeert elk jaar mee te spelen met de zgn. Opstapcompetitie. Een competitie voor die jeugdleden, die graag in wedstrijdverband, naast het trainen natuurlijk, het badminton ook onder de knie willen krijgen.

Kom gerust eens een kijkje nemen! Je mag altijd 3x gratis mee trainen en als je het leuk lijkt om eens mee te trainen, dan zorgen wij voor rackets en shuttles!

Tot snel! 

 
Volgende >